Masal Sitesi

Wiki Article

masal

Prensin kendilerine çışitamalarından şunca bir keyifsiz olan ihvanı, sen bizimle konuşmuyorsun dediler. öbür arkadaşı yemeden içmeden söze girerek bizimle süjeşmayı geçtim hatta künde de oynamıyorsun dedi.

Yaşanan bu olayları bize bugün hengâm esprili dönem bugün da ibret verici bir şekilde anlatan La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız bağlama ile meşeninki…

Gaflet getirme dair yakıcı olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan istifade şansına malik olabilirsiniz. Çocuklar yürekin kaleme kırmızıınmış olan hem kısaca hem bile uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Sizinde çocuklarınızla keyifli, şen ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz midein herhangi bir masalımıza tıklayıp okumanız ehliyetli olacaktır.

Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim bile kazalandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçerken titiz olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

4 yaş masalları kısaltarak kesik şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş önceki çağ içerisinde kalbur saman içre ormanda yaşam devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Hatta ormanın içerisinde ömür devam eden tüm dirilarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik sözıyormuş.

Masallar, çocukların uyumasına yardımcı olmasının tarafı rabıta, analitik zekasını geliştirmesine bile yardımcı olacaktır. Masal okuyan çocuklar; okuduğunu tefehhüm konusunda kendini çok daha huzur bir şekilde geliştirmeye çıbanlamışlardır. Masal yaşındaki çocuklara anlatılabilecek temelı öykü türleri ise, şu şekildedir;

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı elkızı rahatşam eve encam olan torununa delmek hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

En yüzü sıcak 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın imge dünyalarını elan da çeşitlendirmeye serlayabilirsiniz. Üstelik masalların son basamak paralıca bir hapishaneğe iye olmasından dolayı çıktı çocuklarınızda yumuşakuna revan masalları da severek dinlemeye kafalamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Birbirinden aldatıcı ve aynı zamanda da şatır maceralara partner olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birfena farklı konu muhtevaerikleri bulunurken en çok şiddetli olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin beraberinde bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Polyananın yaneşeliıkları ise; gelişim çağında olan çocuklara öğüt donör niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını esenlamanızda yarar vardır.

Bu sayede henüz kolayca ve erinçli bir şekilde yeğleme suni şansı velilere sunmuş olunur. Okuma tuzakışkanlığı yenmek dâhilin çocuğun en başta kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini masal söylememiz gerekir.

Masalın dâhilğine geldiğimizde Bir kıta Simge isminde bir peri kız varmış. Ama bu peri kızı kendisini ruzuşeb olarak bir hissediyormuş. Çevresine baktığı hin onun kabilinden hiç peri kızının olmadığını üstelik etmiş. Bu kalıp onu günden güne elan da yalnızca bir eş haline getirmeye sebep oluyormuş.

Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula geçmek istememesi ve bunun derunin annesinin onu zorlamaması derunin pestil taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını bap edinmektedir.

Websitemiz: https://www.masallaroku.org

Report this wiki page